Dropping als bedrijfsuitje


Helikopter dropping als indrukwekkend bedrijfsuitje


Een bijzondere dropping organiseren? Wanneer je met collega's een bijzondere dropping wilt beleven, kun je natuurlijk samen het bos ingaan. Maar hoe word je dan gedropt? Mag het echt eens iets bijzonders zijn, dan is de Helikopter Dropping het ideale programma voor jullie. Al vele keren organiseerden wij deze dropping als bijzonder jubileumfeest, of als uniek bedrijfsuitje. Standaard kan altijd nog, dus kies voor iets unieks. Kom ook Helikopter vliegen tijdens de Helikopter dropping!

meer informatie over de helikopter dropping

Hoe ziet deze bedrijfsuitje dropping eruit?

Dit dropping programma is mogelijk op diverse locaties door heel Nederland. Op 1 van deze locaties ontvangen we jullie uiteraard met koffie/thee. Niemand heeft enig idee van de verrassing die jullie voor hen in petto hebben! Na de koffie maken we teams, en gaat iedereen met GPS toestellen op weg naar het onbekende... Velen denken dat we alleen een GPS dropping gaan beleven, maar de verrassing is groot wanneer de route naar een echte helikopter leidt. De groundcrew wacht jullie op, we maken een fraaie teamfoto en daarna is het jullie beurt! Zet de hoofdtelefoon op en praat met de piloot. De helicopter dropping begint met deze spectaculaire vlucht. Zo vliegen jullie over de omgeving: 50 mtr hoog, 100 mtr hoog, en verder! De helikopter vliegt ruim 200 km p/u en je geniet van fantastische uitzichten. Wat een gevoel en sensatie!


Gratis informatie over deze dropping aanvragen

Wil je meer weten over dit indrukwekkende bedrijfsuitje? Vraag snel het gratis informatie pakket aan over de Helikopter Dropping. In deze brochure ontdek je het volledige programma, maar ook de locaties waar dit bedrijfsuitje plaatsvindt. Er zijn ook veel extra mogelijkheden, want hoe het programma verder gaat is helemaal aan jullie! Kies voor actief en vervolg de route per GPS, of stap samen op de mountainbike, kies voor lekker ouderwets en ga op pad met Kever Cabrio's, of kies voor echte actie en rijdt verder met onze Buggy's. Maatwerk is de kracht van ons evenementenbureau en samen creëren we uw ultieme programma.


Gegevens van dit bedrijfsuitje

De Helicopterdropping zorgt gegarandeerd voor een speciale dag voor groepen van 20 - 150 personen. Bovendien is dit programma CO-2 neutraal (wij compenseren de uitstoot met groene investeringen). Verdienen uw klanten of collega´s iets bijzonders, gun ze dan de helikopter dropping.

De Helikopter dropping is een programma van:

Showtime Evenementenbureau BV
De Berken 2/E
7491 HJ DELDEN
Tel: 074 - 256 98 98
info (at) helikopterdropping.nl

helikopter vliegen