Helikopter vliegen als bedrijfsuitje


Helikopter vliegen als luxe bedrijfsuitje of personeelsuitje


Bedrijfsuitje met helicopter? Wilt u helikopter vliegen als bijzonder bedrijfsuitje of klantendag? Wij verrassen u graag met een programma waarin uw collega's of relaties zelf mee mogen tijdens het helicopter vliegen. Een fraai programma dat gegarandeerd in de smaak zal vallen!


meer informatie over de helikopter dropping

Bedrijfsuitje helicopter vliegen

Een unieke beleving organiseren is ons werk. Ook voor u verzorgen we graag een indrukwekkend evenement. Onze helikopters vertrekken van verschillende plaatsen door heel Nederland, en bovendien verzorgen we ook graag lekker eten & drinken voor u. Samen creëren we uw unieke programma met helikopter vliegen voor 20 maar ook voor 200 personen. Vliegt u ook mee? Helikoptervliegen, dat heeft bijna niemand ooit gedaan ... super origineel!


Helikopter vliegen

Helikopter vliegen is 1 van onze meest indrukwekkende bedrijfsuitjes en klantendagen. Samen met u bepalen we de exacte inhoud van dit programma. Kijk ook bij onze startlocaties voor de mogelijkheden door heel Nederland. \ Want: in een helikopter te vliegen is een ultiem gevoel voor elk team. Onder begeleiding van ons grondpersoneel worden jullie begeleid naar de helikopter. En voor het helikopter vliegen maken we nog een leuke groepsfoto! Als de helikopter van de grond komt en de heli opstijgt heb je meteen de vlinders in de buik. Wauw, dit is echt gaaf! De mooiste uitzichten, en zo kun je Nederland vanuit de lucht zien. Vooral bij goed weer kun je ver kijken! Deze Helicopter Dropping is een fraai evenement voor uw bedrijf!


Meer iweten over Helikopter vliegen

Helikopter vliegen is een ultiem pleziermoment! Geen enkel helicopter bedrijfsuitje is hetzelfde, dus we maken alles op maat voor u. We kennen de mogelijkheden van het helikoptervliegen; u kent de groep. Wat zijn de wensen van de groep? Wat mag het uitje kosten en welke locatie heeft de voorkeur? Graag combineren we het helikopter vliegen ook met andere elementen, voor extra afwisseling. Verdienen uw klanten of collega´s iets bijzonders, gun ze dan het helikopter vliegen.


De Helikopter dropping is een programma van:

Showtime Evenementenbureau BV
De Berken 2/E
7491 HJ DELDEN
Tel: 074 - 256 98 98
info (at) helikopterdropping.nl

helikopter vliegen