Jubileum bedrijfsuitje


Helikopter dropping is het fraaie jubileum bedrijfsuitje


Viert uw bedrijf een jubileum en wilt u dit samen met collega's vieren? Een leuk programma organiseren met / voor de collega's is dan een populaire vorm om het bedrijfsjubileum te vieren. Maar wat ga je doen? Bowlen of karten is leuk, maar niet voor het jubileum bedrijfsuitje. Met trots presenteren we jullie de Helikopter dropping! Een helikopterdropping is een originele manier van jubileumuitje. Collega's praten er lang over, gegarandeerd! Want wanneer zat je ooit in een helikopter? Ideaal voor jong en oud, sportief of niet. Wij zorgen voor het hele programma, van vliegen, leuke route en teamspellen.


meer informatie over de helikopter dropping

Uniek jubileumuitje voor jullie bedrijfsjubileum

Helikopter vliegen is een exclusieve en speciale manier om het bedrijfsjubileum te vieren. Vanaf 20 personen maak je dit unieke programma al mee! Het programma is mogelijk op verschillende locaties door heel Nederland, en wij kunnen ook zorgen voor lekker eten & drinken. Dus kies voor dit volledig georganiseerde jubileum bedrijfsuitje, en scoor complimenten van uw collega's!


Hoe ziet dit jubileum bedrijfsuitje eruit?

Na de koffie gaan de teams navigeren met GPS door de omgeving. Zij denken dat dit alles is, maar weten niet wat u voor hen in petto heeft! Onderweg komen ze verschillende speciale opdrachten tegen waarbij de teams strijden om de punten. En dan komen zij een open veld aan, waar de helicopters al gereed staan. Stap in, doe de koptelefoon op en praat met de piloot. De motor gaat volle toeren draaien en dan stijgen jullie op. Wanneer zat je ooit in een helikopter? Daarom is dit juist zo indrukwekkend! Na het vliegen worden jullie gedropt, om de (spreekwoordelijke) route naar de "top" te vinden. Onderweg zorgen we bovendien voor een drankje, en aan het einde wordt de winnaar van de trofee bekend gemaakt. Indien gewenst, verzorgen we ook graag een barbecue of diner om uw jubileum bedrijfsuitje in stijl af te sluiten.


Gegevens van dit jubileum bedrijfsuitje

De Helicopterdropping zorgt gegarandeerd voor een speciale dag voor groepen van 20 - 150 personen. Bovendien is dit programma CO-2 neutraal (wij compenseren de uitstoot met groene investeringen). Verdienen uw klanten of collega´s iets bijzonders, gun ze dan de helikopter dropping.

De Helikopter dropping is een programma van:

Showtime Evenementenbureau BV
De Berken 2/E
7491 HJ DELDEN
Tel: 074 - 256 98 98
info (at) helikopterdropping.nl

helikopter vliegen